IDUN

IDUN

 

 

Som de fleste som leser her i ny og ne vet – er at jeg tilbringer en god del tid på apoteket. De har rett og slett fått så mange gode produkter der de siste årene at vi snart kan være like fornøyd som de franske kvinnene – og det sier litt. Franske apoteker er nemlig verdenskjent for det gode utvalgt de har innenfor alt fra kosmetikk til skjønnhetsprodukter. Det som også er så bra med produktene som tas inn på norske apoteker er at de gjennomgås kvalitetskontroller for å sikre høy kvalitet på varenes innhold.

En dag før jul kom jeg over et nytt merke jeg ikke hadde prøvd før, IDUN. Jeg ble fortalt at det var et svenskt merke som skulle være renere enn andre produkter innen samme sjanger, og på grunn at dette fungerte særlig godt for de med sensitiv hud. De har nemlig eliminert bruken av nikkel, krom og parfyme i alle sine produkter, som ofte forårsaker allergiske reaksjoner.

Jeg var vel egentlig solgt der. Jeg har klassisk lys hud som fort kan bli tørr eller utsatt for eksem. Så de siste månedene har jeg gitt IDUN sin foundation en sjanse, og jeg er virkelig imponert! Den holder hele dagen og blir ikke flekkete etterhvert som timene går (noe jeg tidligere har opplevd som et problem). Jeg bruker «NORRSKEN» og den er kommet for å bli for min del. Så om du er innom et apotek som fører IDUN så anbefaler jeg å gi merket en sjanse – jeg tror du vil bli like frelst som meg. Jeg gleder meg hvertfall til å prøve ut flere av produktene deres!

 

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *