ET LITE TIPS

ET LITE TIPS

Et aldri så lite tips som kan hjelpe mot tørre hender i disse tider. Denne er helt enkel og det er godt mulig du har disse ingrediensene i skapet hjemme, noe som aldri er feil.

Bland sammen:

1 ss olivenolje

1 ss flytende honning

1 ss sukker

masser blandingen forsiktig inn i hendene i et par minutter og skyll av i lunkent vann. Om du har veldig tørre hender så la det virke noen minutter lengre før du skyller av. And thats it!

Jeg har også tidligere anbefalt ansiktsskrubben fra Rudolph Care her, og senest idag på VILT sin instagram story. Senere kom jeg likevel på noe jeg hadde glemt å tipse om. Denne skrubben er ikke bare helt nydelig for ansiktet, men den funker også utrolig bra som en maske for hendene. Som med den andre blandingen over er det lurt å la innholdet ligge på hendene i et par minutter før du vasker det bort. Jeg kan love at det hjelper på hender som for tiden blir vasket og spritet til enhver anledning.

Bildet er tatt fra Berlin, som jeg drømmer meg tilbake til ganske ofte for tiden. Det er godt jeg har samlet opp så mange fine øyeblikk.

Håper du tar vare på deg selv!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *