NEXT UP

NEXT UP

Nå er det ikke lenge igjen til vi drar til Berlin og jeg merker jeg er i full planleggingsmood. Jeg googler meg ihjel. Så om det er noen som har noen gode tips til restauranter, vintage butikker, barer, markeder… så gi meg en lyd! Jeg gleder meg veldig til å vise byen fra den beste siden. Ikke minst er jeg en skikkelig foodie, så jeg lover jeg vil ikke bare ha fokus på vintage….

Disse bildene er fra sist helg hvor vi hadde en liten runde med VILT. Solen var ute i en time og det kjentes som en uke i syden. For en bergenser hvertfall. Uansett, jeg håper VILT bildene har gitt dere inspirasjon til å få mer brukte klær inn i garderoben.

/ Sko Dr. Martins / Bukse Weekday (Lash) / Polo gammel / Kåpe vintage /

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *