MUST BRING

MUST BRING

Noe av det kjedeligste jeg vet er å pakke. Derfor prøver jeg å gjøre det enklest mulig for meg selv siden jeg reiser regelmessig, enten det er på hytten eller til det store utland. Derfor har jeg alltid en toalettmappe som ligger klar, fylt med mine viktigste nødvendigheter på tur. Et av mine beste reisetips er nemlig toalettsaker i miniatyrstørrelser. Enten det er flasker som du fyller opp selv, mindre versjoner dine favorittprodukter eller rett og slett vareprøver som blir liggende hjemme som du aldri bruker. De helt perfekt for litt kortere turer og jeg sparer utrolig mye plass (og ikke minst pakketid) på dette.

Når jeg nå skal til Berlin er dette noe av det jeg pakker med meg:

Loccitain reiseartikler (shampo/balsam/bodylotion)

Avene faktor 50 (litt fet men passer godt nå om vinteren)

Lancome dagkrem

Lancome fuktserum

Kiehls butterlips

Caudalie (perfekt for å friske opp huden på tur)

Avene mineral water (sminkefjerner)

Kiehl ansiktsrens

Ellers tar jeg alltid med vareprøver på masker og oljer.

 

Håper søndagen din har vært nydelig!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *