ADVOKADO OG HELG

ADVOKADO OG HELG

En liten advokado favoritt fra min side. Den er helt perfekt nå til vinteren ettersom den er litt fet i konsistensen (og bør derfor brukes kun om kvelden). Den inneholder imidlertid ikke noen anti age ingredienser, slik at den kan gjerne brukes som et lag over et øyeserum.

Om du trenger et lite tips til kveldsspa kan jeg anbefale å mikse følgende ingredienser som du kanskje allerede har i kjøleskapet:

2 SS advokado

1 SS yogurt naturell

Mos advokadoen til en jevn blanding og rør inn yogurten. La masken virke i 15 minutter og skyll deretter. Yogurten vil blant annet hjelpe med å fjerne døde hudeceller og masse fukt, samt roe ned rødhet i huden. Advokadoen også særlig bidra til økt fuktighet til huden. Helt perfekt nå til vinteren med andre ord, og kombinasjonen vil gjøre at en trøtt og tørr vinterhud får gløden tilbake.

Håper du har hatt en nydelig helg!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *