PÅ NETT

PÅ NETT

Jeg har bestilt tur til Berlin!! Herlighet, jeg gleder meg utrolig mye. Vi reiser i slutten av februar så det er egentlig rett rundt hjørnet. Vi skal bo i et område som er fullpakket med restauranter, barer og vintagebutikker så jeg regner med jeg vil være en stykk happy camper fra vi kommer til vi reiser. Jeg kommer også til å se etter litt til VILT, så det blir kjempe spennende. Jeg gleder meg hvertfall utrolig mye til å dele av turen og gi mine beste tips fra Berlin!

Uansett, siden det regner sidelengs og de fleste (i Bergen hvertfall) nok holder seg innendørs denne helgen tenkte jeg å dele noen av mine favoritthjemmesider, som dere kan slå i hjel litt tid med.

Dore

The Cut

Creative Cultivate

Apartement Therapy

NY Times Magazine

 

God søndag!!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *