JULESTEMNING!

JULESTEMNING!

Endelig har juletreet kommet i hus, og det er full julesteming her! Det er julemusikk, julepynt og litt stresset stemning – akkurat slik julen skal være. I helgen dro vi nemlig innom Møhlenpris da jeg så at Kjørregård Juletregård skulle selge sine juletre der. Kjøper du et tre støtter du i tillegg Nyenga Stifelsens arbeid i Ugangda, noe du kan lese mer om her! Fra onsdag denne uken står de der hver dag fra 14-19 og helgedager fra 11-19 på Møhlenpris utenfor Kaffebrenneriet. Et tre med mening rett og slett – hvor bra er ikke det?

Forresten så skrev BA en artikkel om VILT igår, noe som var utrolig hyggelig! Den kan du lese her om du har abonnement. Veldig kjekt at så mange ville sjekke ut @viltvintage etterpå også – vi gleder oss til fortsettelsen!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *