GODT NYTT ÅR!

GODT NYTT ÅR!

2019 fløy forbi og av mange ulike grunner fikk jeg desverre ikke med meg at månedene gikk. Plutselig var 2020 der, uten at jeg helt hadde fått trukket pusten. Derfor har jeg lovet meg selv at i 2020 skal jeg gjøre ting litt annerledes. Jeg skal gi mer faen, puste litt mer med magen og leve mer i øyeblikket – og det gleder jeg meg til!

Så, 2019 – jeg er klar for 2020!

 

         Jeg vil avslutte året med å dele denne deilige teksten en god venninne av meg, Anniken, skrev på Facebook. Den fikk meg til å tenke, og jeg håper den blir til ettertanke for deg og!

Hey! SNART godt nyttår! Ja, jeg vet, alle har lange statuser nå i julen. Men kan jeg få et minutt? Jeg lover, ikke mer. Takk!👇🏻

Glidende overgang til et splitter nytt år! Rusletempo mot målstreken. Året rundes av på et øyeblikk, og det er storfest på himmelen! Men hvordan har det egentlig vært? Dette året som plutselig skal lukke sitt siste kapittel. Pussig tilfeldighet jeg skrev denne teksten for en liten stund siden. For det er så uendelig tragisk når noen velger en annen utvei enn den «normale». Fokuset må skiftes.

Så, hvordan var 2019? Vi skal bare reflektere litt. Tenke litt. For en gangs skyld. Lage noen egne tanker som ikke er noen andres. Herlighet Anniken, jeg syntes du stresser meg litt nå. Tenke litt? Sånn dypt og sånn? Ok. Jeg lover vi ikke skal helt ned på det dypeste dype. Helt ned dit alle de rareste fiskene bor. Jeg lover, vi skal bare snorkle litt på overflaten. Svømme litt synkront?

Velger man den digitale fasaden, så ser jo det ut som året har vært ditt beste hittil! Herlighet! Med nydelige filtre, skålende smil og topptur på topptur. Men, hadde du det egentlig så topp på topptur? Og smakte de boblene du skålte med så boblende godt? Eller var det en bitter ettersmak? En bitter cremant? Det er vel ikke mulig?! Og jeg som elsker cremant…

Jeg snakker like mye til meg selv. Og dette er ikke en pekefingerpost. Men jeg vil du sammen med meg stopper opp. Bare et lite minutt. Litt fugleperspektiv for å få perspektiv på perspektivet. Totalperspektiv?

For, klarer jeg å pause litt fra skjermene i livet mitt, til fordel for å faktisk være tilstede i øyeblikket? For magiske øyeblikk blir vel enda mer magisk når man ikke må tenke på om det blir en god snap? Eller? Filter, perfekt timing og så send til hele verden! Og så går du tilbake til øyeblikket, men da er det allerede over. Til din store forskrekkelse. For du sendte øyeblikket fra deg på snapchat før du selv fikk oppleve det. Hey Snapchat!, kan du sende meg alle disse øyeblikkene i retur så jeg får en gjennomgang? Hva sier du?! Er de forsvunnet i løse luften? Søren, er det virkelig sånn?

Min bønn til både deg og meg for 2020. La oss bruke MER TID på mennesker. Menneskene rundt deg. Mer tilstedeværelse. Mer fokus på de viktige tingene. Jeg vil VÆRE med deg, når vi er sammen. Skal vi prøve på det?

Og så, 2019, TUSEN TAKK for alle de flotte menneskene i livet mitt. Ekte herdagshelter! Rause, gode folk som fyller mitt hjerte med en overveldende takknemlighet. Folk jeg ser opp til og som jeg setter så uendelig stor pris på🌟 Måtte akkurat DU ha et fantastisk nytt år! Det fortjener du 💫

Godt nyttår mine venner! ❤️ 2020- let’s go! Sammen🙌🏻👊🏻

 

GODT NYTT ÅR!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *