GOD JUL!

GOD JUL!

Dagen før dagen, kvelden før kvelden. Jeg kan nesten ikke tro det er julaften imorgen – mest fordi jeg har vært syk mesteparten av desember og knapt fått med meg at ukene har gått. Derfor har dette antrekket også blitt brukt litt ihjel, fordi jeg alltid måtte gå hjem god del timer for tidlig de få gangene jeg prøvde meg ut.. Uansett, nå er formen endelig bedre og jeg har tenkt å bruke mesteparten av tiden på å se den ene julefilmen etter den andre – Love Actually, The Holiday, Hjelp det er juleferie, Grinchen, Alene Hjemme (og jeg kan fortsette til det uendelige)! Ikke minst hive i meg en boks med min mors hjemmelagde sjokoladekjeks på kortest mulig tid. Så imorgen hiver jeg på meg julepysjen, kryper under teppet og ser Tre nøtter til askepott, og det gleder jeg meg til.

Jeg ønsker alle en nydelig jul og jeg håper dere koser dere der dere er. Husk at det viktigste er ikke hvor mange som sitter rundt middagsbordet på julaften eller antall gaver du får, men de menneskene du er med.

GOD JUL!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *