FOR EN HELG!

FOR EN HELG!

Denne helgen har vært helt nydelig! Tusen takk til alle dere som stakk innom standen vår på Gjenbruksuken samt Bergen Fashion Market. Det var utrolig mange som fikk med seg en skatt eller to hjem og vi fikk i tillegg så mange fine tilbakemeldinger. Det kjennes godt å vite at så mange ønsker mer vintage og gjenbruk velkommen i garderobene sine. Det varmer hjertene våre. Vi har hvertfall masse mer giv til å finne nye vintage skatter fremover og til å fortsette dette lille eventyret på fritiden vår – for det tar faktisk ganske mye tid og energi. Men det er virkelig verdt det!

Her er en liten sneakpeak fra denne flotte helgen

På Torgallmenningen stod det også skreddere på stand, her fra Belle Skredderi (øverst) og Astamr Systue. Noe som virkelig kan anbefales er å levere inn plagg som gjerne behøver et par tilpasninger for å bli perfekt, da varer klærne dine så utrolig mye lengre. Jeg håper å vise dere mer av disse mulighetene i tiden fremover!

 

Bergen Fashion Market

På søndag stod vi også på Bergen Fashion Market. Her samles både butikker og private selgere seg for å gi et nytt hjem til sine flotte vintage skatter. Et marked som virkelig kan anbefales og som arrangeres et par ganger i halvåret.

 

Håper helgen din har vært fin!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *