ÅRETS GAVE

ÅRETS GAVE

Jeg har jo en toåring løpende hjemme. Hun gleder seg til jul like mye som at hun ikke gleder til jul. Hun ser frem til at julenissen kommer fordi hun da vil få gaver – samtidig som hun syntes han må være den skumleste mannen på denne jord (og har til og med sagt til meg at han er dø..). Så vi er veldig usikker på hvor traumatisert hun faktisk kan bli denne julen. En venninne av meg kom likevel med et godt tips, som var at hun heller kunne se julenissen gjennom vinduet mens han leverte gaver. Da har han vært der og hun får dele den opplevelsen med andre i etterkant uten at det har vært helt krise. Vinn – vinn! Så det er godt mulig vi går for den varianten i år.

Men siden hun er så liten så har hun ikke mange ønsker, så de må jeg lage for henne. Jeg har lenge tenkt at hun hadde syntes det var så kjekt med et dukkehus, og jeg var utrolig heldig som fant et nydelig et på finn.no. Den som leter, skal finne – er ikke det det de sier? De har virkelig så utrolig mye fint der i tilfelle du er litt sent ute med noen gaver eller kunne tenke noe lignende – i tillegg behøver du ikke stresse med at du nå er langt over siste frist på posten eller at julaften faktisk er rett rundt hjørnet – for jeg kan love deg at du finner noe fint i området ditt. Uansett, selv om prisen ikke var noe å si på er dukkehuset fra flere av oss i familien, og det kjennes godt å gi henne noe så fint brukt til jul. Kanskje gir hun dette videre til sine barn igjen? Det er hvertfall en fin tanke.

Håper søndagen din blir fin!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *