THE BEST SHOPS ON ETSY

THE BEST SHOPS ON ETSY

Som en ekte vintage fanatiker tror jeg nesten halvparten av klesskapet mitt består av brukte klær og vintage. Det er så gøy, det er ekstremt mye fint der ute, det er rimelig og ikke minst er det bra for miljøet at vi tenker på en annen måte når det gjelder shopping. Det er også veldig kjekt å ha så mange unike plagg i klesskapet som ikke selges overalt. Jeg kan hvertfall love deg at du vil finne masser av fine ting om du først bare bruker litt tid.

Siden jeg bruker mesteparten av tiden min på Etsy når jeg får mulighet – og jeg mistenker at ikke alle helt har oversikt her tenkte jeg å dele noen fine profiler som definitivt er verdt å sjekke innom i ny og ne.

For de som ikke har vært borti Etsy før er dette en nettside som fokuserer på håndlagde ting og vintage (for at det skal være vintage må det være minst 20 år gammelt) og det fins opp mot 2 millioner selgere her. Fra der er egentlig mulighetene uendelige og det er neste bare å velge og vrake i det flotte utvalget som disse butikkene tilbyr enten det er nytt eller brukt de selger.  Enkelte av de butikkene har jeg handlet fra og noen ikke – men de har fått nesten utelukkende god kritikk og det kjennes derfor greit å anbefale de.

Jeg håper så mange som mulig av dere gir brukte klær og vintage en sjans på Etsy – for det er virkelig utrolig gøy når du finner dine favorittbutikker og enkelt. Ikke minst kjennes det bra å støtte andre som har startet for seg selv og som har turt å tilby noe annet enn de store kjedene. Det står som regel om prisen er inkludert moms men er du usikker er det bare å sende en melding til eieren av butikken.

Så her er mine Etsy favoritter for tiden, både for klær og interiør:

(Alle bildene er lånt med butikkeiernes samtykke)

Horses For Courses

Denne butikken fra Tyskland har det nydeligste interiøret og jeg kunne virkelig lagt det aller meste i handlekurven. Jeg elsker 50-60 tall stilen sammenblandet med det mer moderne, så butikken passer egentlig perfekt inn i hjemmet vårt. Om dette er stilen du liker finner du uten tvil noe ekstra til hjemmet ditt som vil gi det lille ekstra du tenkte du manglet.

 

Safarina Dreams

Igjen kunne jeg nok kjøpt alt hun har i butikken sin. Hun selger helt nydelige nattkjoler og morgenkåper som er både romantiske og klassiske i stilen, og jeg har lovet meg selv at jeg må legge inn en bestilling snart. Skal du gifte deg kan jeg hvertfall love deg du vil finne deg en favoritt eller tre. Du får også 10 prosent rabatt å bruke rabattkoden «Thanks10»!

10 % discount by using «thanks10»

Shop Narro

Denne vintagebutikken liker jeg spesielt godt fordi de har så utrolig stilige klær og accessories. Her kan du lett finne et plagg som er moteriktig akkurat nå, og i god kvalitet. Profilen er også så fin at den funker like godt som inspo som butikk. Et must om det passer klesstilen din. Du kan også hjemmesiden // Her

Braxae

Denne butikken er helt fantastisk og selger de mest ekstravagante vintageklærne du kan tenke deg. Jeg har alltid hatt en greie for kjoler med det lille ekstra og denne butikken sjekker alle punktene!

Persephonevintage

Denne butikken er godt kjent og det er ikke så veldig rart – stilen er utrolig lekker og minimalistisk, i god kvalitet. Klærne er rett og slett helt fantastisk og fortjener et besøk av deg.

 

Om du vet om noen stilige butikker på Etsy jeg ikke har nevnt her må du veldig gjerne tipse meg.

Ha en nydelig søndags kveld!

<3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *