HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE

HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE

Denne helgen har vært litt hektisk og jeg har akkurat kommet tilbake fra Oslo etter å ha feiret en nydelig venninne sin 30 års dag. Hun hadde leid en lavvo, arrangerte leker og serverte god stemning hele kvelden – kvelden var altså like god som jeg er sliten idag.. Jeg var desverre litt dårlig på bilder fra turen, men jeg tar det igjen som Kodak moments som jeg lagrer i hjertet.

Denne uken blir like hektisk for det er mye som skjer om to helger som må fikses til, og som jeg vil fortelle litt mer om til uken. Det er noe jeg gleder meg utrolig mye til hvertfall! Så da er det bare å lade opp til uken med en hjemmelaget ansiktsmaske. Det beste med hjemmelagde ansiktsmasker er at du finner det meste i kjøleskapet – om ikke er det en god unnskyldning å handle inn de riktige matvarene til en av middagene til uken, så legger du bort en liten del til kvelden.

Denne ansiktsmasken er perfekt for høsten da den gir masse fukt. Bananer er full av antioksidanter og vitaminer som gir næring til huden, advokado inneholder naturlige oljer som gir huden fukt som igjen vil redusere fine linjer, havregryn passer utmerket til å fjerne hudceller og honning vil gi deg gløden du trenger akkurat nå. Ikke minst er honning godt for huden om du eksempelvis fort får litt hudeksem nå på året.

Målene er cirkamål, og du trenger nødvendigvis ikke ha alle disse ingrediensene samtidig. Om du eksempelvis bare har banan og honning eller advokado og havregryn så funker dette og. Bland sammen til du får ønsket konsistens. Om blandingen blir for klumpete kan den fort dryppe litt, jeg anbefaler derfor å evt la den gå i en blender eller bruk stavmikser. Ha den på i 15 minutter cirka før du vasker den vekk.

1/2 banan

1/4 advokado

2 spiseskjeer honning

1/2 kopp havregryn

Håper søndagen din har vært herlig!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *