GJENBRUKSUKSUKEN & CHRISTMAS COLLECTION

GJENBRUKSUKSUKEN & CHRISTMAS COLLECTION

Reklame for VILT. Nå er det ikke mange dagene igjen til vi står med våre skatter på Torgallmenningen (mellom 12-16) i forbindelse med Gjenbruksuken, og derfor tenkte jeg å fortelle litt mer om opplegget den dagen.

Vi står på stand for å fronte fordelene med å handle brukt, mer spesifikt vintage. Vi startet jo VILT for en liten stund siden i håp om å gjøre det enklere for folk å finne frem til de fine vintage skattene som fins samt for å øke fokus på å handle brukte klær. Ved å handle brukt skåner man miljøet i tillegg til at man ender opp med en garderobe fylt med unike og vakre plagg. Vi ønsker å vise at det faktisk er ganske enkelt å bygge en stilig garderobe som består like mye av nye klær, som den kan gjøre av brukte. Jeg kan i tillegg love deg at du vil elske vintage plaggene litt høyere enn noen andre, nettopp fordi det fins bare 1 av dem. Vi håper derfor flere får øynene opp for å handle på en annen måte i tiden fremover.

Denne uken har vi også lansert vår egen VILT Christmas Collection som vi er utrolig stolt over. Her har vi samlet sammen noen unike flotte vintage plagg som passer perfekt til julebordssesongen eller nyttår. Disse kan du sjekke ut på lørdagen eller kan kjøpes via Tise etter arrangementet, om de ikke allerede har gått.

De andre aktørene som skal stå på stand er Skomakerhuset AS og skomaker Harald, Belle Skredderi, Naturvernforbundet Hordaland som inviterer til verksted hvor du kan lage miljøvennlige julekalendere, Opplett, C&V teknikk AS som fikser elektronikk, Lapels som gir møbler nytt liv, Gjenbruks-kolonialen Råvarene, Fremtiden i våre hender og Astamar Systue.

På søndagen skal vi også ha en liten stand på Bergen Fashion Market – så denne helgen blir full av vintage og jeg kunne ikke blitt mer lykkelig!

Om du følger oss på insta får du full oppdatering utover i uken (// Her //)

Vi gleder oss masse og håper vi ser deg der!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *