GJENBRUKSUKEN

Jeg håper så mange som mulig setter av neste uke i kalenderen sin – for da arrangeres nemlig Gjenbruksuken i Bergen! Fra den 25-30 november byr BIR (Bergensområdets interkommunale renovasjonsselskap), klimaseksjonen i Bergen kommune og Naturvernforbundet i Hordaland (med flere medarrangører) på et helt fantastisk opplegg. Gjennom hele uken arrangeres alt fra klesbyttefest, matredding, flere fantastiske foredrag og reparasjonsverksted for å nevne noe – for å sette fokus på hvor enkelt og kjekt det kan være å forbruke litt mindre. Jeg kan altså love deg at du vil finne nok av inspirasjon og ideer som du kan ta med deg videre for å leve på en litt annen måte i fremtiden.

Det som er ekstra kjekt for vår del er at Vilt Vintage skal ha stand på Torgallmenningen på lørdagen – noe vi gleder oss sånn til! Opplegget varer fra 12-16 og her vil det være anledning til å treffe så utrolig mange flotte mennesker. Blant annet skal Opplett selge bærenett, enkle tilpasninger av klær vil bli gjort på stedet, du kan lage deg en miljøvennlig julekalender samt ta en prat med en skredder om å gi nytt liv til klærne dine og kjøpe sko som aldri ble hentet hos skomaker. I tillegg er det masse kjekt å gjøre for de minste. Vi i Vilt vil selge våre lekre vintage skatter, prate med dere om å handle vintage og generelt støtte oppunder et utrolig godt klimatiltak.

Du vil med andre ord ikke angre på at du kom – uansett hvilke av dagene du velger å prioritere.

 

 

Du kan lese om gjenbruksuken Her, programmet finner du her og så er det jo så klart en fordel om du sjekker ut arrangementet på FB.

Vi gleder oss til å se deg der!

<3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *