FIRE FLOTTE LADIES PÅ INSTA

FIRE FLOTTE LADIES PÅ INSTA

 

Søndag. Kanskje den beste dagen i uken. For meg fins det ingenting bedre enn å stå tidlig opp med datteren min, hive på lørdagsrådet på radioen, drikke kaffe og lage hytte i stuen (til min datters enorme glede). Jeg.elsker.det. Ikke minst minst koble helt ut på kvelden med insta og youtube. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av de profilene jeg følger på insta – kvinner med bra personlighet og nydelig sans for mote. Bildene er litt oldies but goodies men som jeg nylig fant igjen når jeg gikk gjennom gamle bilder på macen. Bildene ble tatt i vår av en god venninne av meg, Stine, som er en så utrolig dyktig fotograf (og en helt nydelig person).

Men uansett, her søndagens fine fire på insta jeg gjerne anbefaler videre…

@miejuel

Hun er Style Director hos Elle, den danske utgaven, og har en nydelig minimalistisk stil. Hun får alt til å virke så naturlig og helt enkelt å se bra ut. Nesten som om jeg tenker at hun nok våkner opp om morgenen, hiver på seg et nydelig antrekk uten å tenke to ganger over det for så å løpe til jobb i noen stilige hæler. Jeg kan egentlig ikke forklare det, men jeg synes hun har en herlig ro over stilen sin.

@monikh

Hun er virkelig dronningen over å gi deg en god oversikt over hva som er inn akkurat nå. I dette øyeblikk. Klesskapet hennes må florere av vakre kjoler, noe jeg nesten aldri går i, men hun får meg alltid til å ta en ekstra titt innom kjolekolleksjonene til diverse nettbutikker..

@emmahill

Hun er utrolig morsom og har en nydelig klassisk og tidløs stil. Hun legger jevnlig ut youtube videoer med alt fra en review fra veskekolleksjonen hennes til helt nylig at hun testet ut botox. Men hun gjør det virkelig med et glimt i øyet og jeg synes videoene hennes er morsomme og informative.

@charlottecaroline_

En av mange motedronninger jeg følger fra København. Hun deler mye mote men på stories er hun også veldig personlig og har delt mye også rundt hvordan hun jobber. Hun er rett og slett veldig inspirerende.

Foto Stine K Nash

Ha en nydelig søndag!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *