OVERSIZED

OVERSIZED

*Inneholder annonselenker* Denne uken har vært rar og så utrolig hyggelig – vi har fått så mange fine tilbakemeldinger på VILT og det varmer virkelig hjertene våre! Folk er så positiv og heier på oss, noe som er helt fantastisk! Og det som gjør det enda kjekkere er at vi har så utrolig mye fint som vil legges ut fremover, så det er bare å glede seg!

Ellers har denne uken blitt mørkere og mørkere på kvelden som gjør at jeg holder pusten og åpner øynene mine igjen første desember. Det er hvertfall den følelsen jeg sitter igjen med etter klokken ble skrudd tilbake en time i helgen, uten at min datter helt fikk det med seg.. Til alle småbarnsforeldre der ute; dere er fantastiske!! (Og det kjennes litt godt at vi er flere om det..)

Ellers har jeg endelig fått brukt den deilige kåpen jeg kjøpte på Etsy i sommer fra Enigma Attic, og om du kunne tenke deg en liknende kommer noen alternativer her, både nye og vintage. Om du går for nytt er dette noe du trygt kan investere i ettersom de vil vare år etter år – om du går for et klassisk snitt. Går du for vintage og usikker på størrelsen din er det alltid et tips å se etter kåper som ikke har rette snitt på skuldrene – da gjør det ingenting om kåpen viser seg å være en størrelse eller to for stor om du vil ha den litt oversized.

1.Fra FWSS // Her         2. Fra Mango Her            3. Kåpe fra mbyM Her //

 

Ellers er disse fire fra Etsy helt nydelige (de har for øvrig rette skuldre tre av dem, men herlighet så fine..)

 

1. // Her

2. Her

3. Her //

4. // Her

 

/ Kåpe Vintage Enigma Attic på Etsy / Bukse Levis / topp HM /

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *