OKTOBER FAVORITTER

Innlegget inneholder linker til produktene. Endelig har alle høst kolleksjonene kommet i butikkene og jeg har allerede gått til innkjøp av en relativt svær beige kåpe i fuskepels (mye like den på første bilde men fra HM) – som jeg egentlig har sett på i veldig lang tid. På ønskelisten står så klart den samme fra Max Mara, men siden jeg ikke var den som vant 117 mill i lotto forrige uke så avventer jeg den en liten stund til…. Det skal sies at den er en smule lite praktisk ettersom jeg bor i Bergen og det vil regne både trollkjerringer og sidelengs fremover, så forvent å se meg i denne på absolutt alle kalde finværsdager fremover, ingen unntak. Jeg gleder meg hvertfall som et lite barn til å tulle meg inn i denne utover høsten.

Her er fire plagg jeg kommer til å bruke ihjel de neste månedene:

 

Copyright Boozt.com

Kåpe i fuskepels fra SAND finner du // Her

Copyright Boozt.com

Pologenser (en klassiker som vil vare helt frem til neste år, og året etter) fra Filippa K Her //

Copyright Boozt.com

Skinnskjorte (som vi ikke kommer unna denne høsten) fra Day Birger et Mikkelsen finner du / Her /

Copyright Boozt.com

Sko fra Vagabond (som jeg nærmest lever i hver.eneste.dag..) finner du // Her

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *