INTRODUCING!

INTRODUCING!

I alle år har jeg sagt at min drøm hadde vært å ha min egen vintage butikk, fylt med paljetter, velur og blazere. Jeg har likevel tenkt at dette aldri kommer til å skje. Hvem skulle det vært med? Hvordan skulle det gjøres? pluss tusen (!) andre spørsmål. Men nå skjer det faktisk, og det var heller ikke så vanskelig som jeg skulle trodd. Det eneste jeg trengte var å finne den ene, rette (fantastiske) personen som ville akkurat det samme som meg. Det har jeg endelig gjort og hun heter Camilla (@camillasindre). Hun er helt nydelig, har så bra stil, er omtenksom og en jeg veldig gjerne skulle delt klesskap med – og ikke minst så elsker hun vintage!

Så sammen har vi da altså startet VILT. Vi begynner i det små siden dette er et lite prosjekt ved siden av jobben vår, med en aldri så liten profil på Insta og Tise. Her vil vi selge det fine vi kommer over og masse vintage fra klesskapet som vi tidligere har kjøpt i vintagebutikker i utlandet og i Norge. Det blir altså ikke en fysisk butikk, men en koselig en på nettet.

Det er fortsatt mange idag som ikke handler brukt og vi håper vi kan endre dette. Ikke bare skåner du miljøet ved å tenke gjenbruk, du får et unikt klesskap og det er godt for lommeboken. Vi håper altså å nå både skeptikere og vintagefanatikere.

Så følg oss gjerne på insta @VILTvintage og på Tise @viltvintage  – da blir vi utrolig glad!

Herlighet, dette blir så kjekt!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *