HELGENS FAVORITT

 

Nå når høsten er kommet fins det ikke noe bedre medisin mot mørket enn å komme seg litt ut. Det er virkelig så nydelige farger i naturen at det er umulig å ikke bli i litt bedre humør. Og et lite tips; ikke minst er det en veldig fin tid å ta med ut familien for en liten runde med familiebilder. En kjapp runde på Pinterest og jeg er sikker på at du blir i overkant inspirert. Jeg har hvertfall tatt noen fine av datteren min som skal rett inn i neste års kalender (aka høstens prosjekt).

Men det var en liten digresjon. Det jeg egentlig ville tipse om var et nytt innkjøp fra Rudolph som jeg lenge har gledet meg til å prøve og som har vist seg å være perfekt for den tørre luften som kommer med høsten. Nemlig Rudolph Care Acai Facial Scrub. Jeg har tidligere prøvd en fra Sisley som er helt fantastisk, men som gjerne ikke er så fin for lommeboken. Men denne skrubben fra Rudolph fjerner ikke bare døde hudceller, men den er også en ansiktsmaske som gjør huden helt nydelig etter bruk. Den ligger rundt 300 kroner men varer lenge ettersom en skrubber ansiktet bare et par ganger i uken.

I tillegg funker den som en nydelig skrubb for hendene som gjør de helt fantastisk myke etterpå.

Denne vil jeg uten tvil holde lenge på.

 

Håper søndagen din har vært fin!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *