GRØNNE TANKER

GRØNNE TANKER

 

/ sko Vagabond / Bukse Zara / Genser Designer Remix (gammel) /

Denne helgen har virkelig flydd og jeg har nesten ikke oversikt over hva jeg har gjort (og glemt å gjøre). Så om det er noen som kjenner til apper som gjør livet mer effektivt og organisert for en aldri så liten stresset småbarnsmor – så sier jeg veldig gjerne ja takk til det!

Men, det jeg kan fortelle er at denne uken kan jeg endelig vise dere noe veldig spennende som jeg og en god venninne har jobbet litt med den siste tiden. Jeg håper virkelig det vil falle i smak hos alle. Jeg vil fortelle mer om prosjektet vårt senere, men jeg kan love dere at tanken er både god og grønn.

I mellomtiden håper jeg mandagen blir like fin som søndagen din!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *