GRÅTT

GRÅTT

Denne uken har jeg fått litt smaken på sommer igjen, litt smaken på ferie og litt smaken på å reise litt bort. Jeg har rett og slett glemt at høsten virkelig er rett rundt hjørnet og at jeg ikke har en eneste utenlandstur å klamre meg fast til de neste månedene. Men jeg skal virkelig ta det igjen med gode prosjekter og heller finne det fine igjen med egen by. En by som virkelig gjør meg glad, men som kan være litt vanskelig å ha med å gjøre om høsten når det regner sidelengs og paraplyene vrenges. Så jeg må finne de små tingene som gjør meg glad og som gjør hverdagen litt lettere når mørket slår inn for fult, og etter å ha sett denne herlige TED talken av Ingrid Fetell Lee tenker jeg vel at jeg må bare begynne å se verden rundt på en litt annen måte.

<3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *