GJENBRUKSGLEDE

GJENBRUKSGLEDE

Det er virkelig ikke mange år siden det gikk relativt stille for seg på både bruktmarkeder og loppiser her i Bergen. Det var vel bare ikke så populært. Jeg elsket det derimot – å kunne tråle meg gjennom noen andre sitt rot for å finne skatt på skatt. For de fins virkelig for de som orker å lete. Idag derimot bugner det over av markeder gjennom både høsten og våren enten det er private garasjesalg, bruktmarked, gatemarked eller loppemarked. Ikke minst er det utrolig mange mennesker som tar turen for å lete etter skjulte skatter. Denne gjenbruksgleden synes jeg er helt fantastisk og jeg oppfordrer alle til å hive seg med på et marked til høsten – enten det er i regi av andre eller om en gjør det selv. Ikke minst er det bra for miljøet at vi selger og kjøper brukt, men det er også en utrolig hyggelig opplevelse hvor du treffer masse fine folk (og folk som serverer boller og kaffe……). På facebook er det nå to sider som viser oversikten over alle markedene i bergen som heter «Loppemarkeder i Bergen» og «Bruktmarkeder-Loppemarkeder-Garasjesalg i Bergen». Jeg har ikke oversikt over dette i andre byen, men på facebook finne du nok det meste.

(Bilder fra dagens marked i Steinkjellergaten)

 

Foto tatt av Camilla Sindre

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *