VATNAHALSEN ON FILM

VATNAHALSEN ON FILM

Denne uken ble det en liten tur innom Flåm og Vatnahalsen noe som var vanvittig gøy. Vatnahalsen kan faktisk by på den lengste ziplinen i hele Norden jeg skal helt ærlig si at jeg holdt på å trekke meg på toppen, meeeen har man sagt a (og tatt på seg alt av utstyr) så må man vel bare hive seg utfor. Angret ikke et sekund etter jeg var kommet ned på bakken igjen og anbefaler virkelig alle å ta turen om de får sjans. Dessuten er fjellet så vakkert på denne tiden av året, med sine nydelige høstfarger overalt. Er det ett sted det er mulig å trekke pusten og lade batteriene så er det virkelig der og jeg kjenner jeg gleder meg allerede til neste tur. Her er en liten smakebit fra turen..

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *