DENNE UKENS FAVORITT

DENNE UKENS FAVORITT

(reklame – siden innlegget inneholder adlinks) Et lite tips før jeg tar turen til vakre Flåm imorgen, og som jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg har lenge tyvlånt denne ansiktsmasken av min mor de gangene jeg har overnattet der, og den gjør virkelig underverker – og særlig nå når høsten gjør huden litt guffen er den helt perfekt. Den er full i antioksidanter som gjør at huden reparerer seg og bidrar til cellefornyelse og siden den er stappfull av vitaminer får huden også en skikkelig pangstart på de neste dagene. Den skal passe perfekt til litt tidlig aldret hud (hellooo mitt nye ansikt(sregime)) men skal også passe fin til litt sensitiv hud (den har blant annet har ikke kunstig duft eller farge). Jeg har noen ganger brukt den som maske, men også hatt den på over natten. Kommer helt an på posene under øynene for å si det sånn (og noen ganger hadde jeg vel trengt hele tuben #momlife)…..

 

Copyright Blivakker.no

Du finner den blant annet // Her

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *