THIS WEEK FAVS

THIS WEEK FAVS

Foto Stine K Nash

// add.to.cart.please //

/ Reklame / Annonselenker / Det regner virkelig sidelengs akkurat i dette øyeblikk og jeg har faktisk lurt i hele dag på hvordan jeg skal komme meg gjennom denne høsten. Heldigvis redder alltid synet av nyheter litt hverdagen, for dette har jeg ventet litt på og jeg regner med jeg ikke er alene om å ha sjekket HM og Zara eks antall den siste tiden for å komme over noe nytt og spennende å knerte litt av lønningen på..?

Men nå, nå skjer det! At butikkene fylles opp av nydelige høstfarger, og ikke minst at det bugner over av jordtoner. I tillegg er det så mye lettere å mikse og matche alle plagene til ulike antrekk når fargetonene går så fint sammen, som gjør det så utrolig mye gøyere å trykke på favorittknappen på alle mulige sider. Jeg har nemlig sett meg litt lei av at jeg aldri får brukt den utrolige fine toppen, buksen eller blazeren jeg kjøpte fordi jeg aldri fikk den til å passe til alt annet jeg har. Nå som jeg er flinkere til å kjøpe plagg som faktisk kan brukes til så mye forskjellig gjør jeg faktisk ikke så mange bomkjøp merker jeg – så klapp på skulderen til meg!

Så her er ukens favoritter for litt høst inspo..

Copyright Boozt.com

Her //

 

Copyright Boozt.com

// Her //

Copyright Boozt.com

// Her

Copyright Boozt.com

// Her //

 

 

 

Copyright Boozt.com

Her //

Copyright Boozt.com

// Her

 

Copyright Boozt.com

// Her //

 

 

Copyright Boozt.com

// Her

Copyright Boozt.com

// Her //

 

Copyright Boozt.com

// Her //

Copyright Boozt.com

Her //

<3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *