HØSTENS JAKKE

HØSTENS JAKKE

Ja jeg vet det bare er begynnelsen av august – men jeg klarer ikke la vær legge høstplagg i diverse handlekurver overalt på nettet. Denne høsten bugner det i tillegg over med kule trench coats, og det er nesten bare å velge og vrake for de.er.over.alt. Jeg må innrømme at jeg har altfor mange trenchcoats, og likevel ender jeg alltid opp med å kjøpe flere.. Men det er fordi de er så allsidige og passer som regel til alle typer antrekk. Jeg har flest vintage trencher fordi jeg synes de er finest oversized og det er ikke akkurat vanskelig å finne stilige oversized 80 trencher..

Så her er mine favoritter for øyeblikket, og fler blir det vel sikkert etterhvert som nyhetene kommer inn i butikkene. Sjekker du også Etsy finner du også utrolig mange der. Min er fra et loppis fra i vår.

 

 

Copyright Boozt.com

Trench fra Storm & Marie // // Her

 

Copyright Boozt.com

Trench fra 2nd day // Her

 

Copyright Boozt.com

Trench fra Gestuz // Her

Copyright Boozt.com

Trench fra Ivy Revel (på salg) // Her

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *