HELT NØYTRALT

HELT NØYTRALT

 

 

Denne høsten finner du beige toner over alt, og egentlig er det ganske deilig å gå med lyse plagg nå når mørket sniker seg sakte men sikkert inn. Jeg har en stor tro på at klær kan endre humøret ut fra hvilke farger en velger å gå med. Nå er jeg heller ikke stor på sterke farger, men hvitt og beige for meg gjør at jeg føler meg hakket freshere – selv om disse fargene gjør absolutt ingenting for å fremheve den ikke-eksisterende fargen jeg fikk i juli haha. jaja.

Men om du er på utkikk etter en trench som dette anbefaler jeg virkelig å ta en titt innom Paulina Vintage i Bergen – som ofte har slike inne og som du finner på Instagram // her //. Hun legger alle nyheter opp i stories slik at det er bare til å hive seg rundt når du først finner noe du liker. Ellers finnes det også utrolig mange rimelige på Etsy.

/ Bukse Weekday / Topp Weekday / Trench vintage / veske vintage /

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *