ET LITE PROSJEKT

ET LITE PROSJEKT


Herlighet – HØSTEN ER KOMMET!! Er dere klar? Skvist nok ut av sommeren? Nei nå skal jeg ikke gi en levende sjel litt angst. Men heller litt håp.

Hver høst og vinter lager jeg meg alltid en liten overlevelsesplan for høsten og vinteren. Den skal kun være fylt med nye prosjekter, hobbyer, konserter, fester og ferier – altså kun ting som vil gjøre med glad selv når det er mørkt og regner ute. Det har blitt et must for meg og jeg anbefaler virkelig alle å gjøre det samme. Denne høsten skal jeg på flere konserter, jeg skal tråle høstens loppemarkeder og jeg skal starte et lite prosjekt. Et prosjekt jeg gleder meg utrolig mye å dele med dere som tar en liten titt innom her i ny og ne – for jeg tror det blir skikkelig gøy og spennende, ikke minst pleier det en av mine største lidenskaper. Og det beste med det hele er at det ikke er så langt unna heller. Hurra! Så da kan bare høsten begynne, så gleder jeg meg til jeg kan dele alt om alt om ikke så lenge.

I mens håper jeg du er godt i gang med din liste.

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *