EN LITEN FAVORITT

EN LITEN FAVORITT

Hver gang jeg er ute å reiser så kjøper jeg alltid med meg noen ansiktsmasker hjem for å teste ut, og denne gangen fikk jeg faktisk min mor til å plukke med noen tilfeldige når hun kom hjem fra Hellas, for jeg trengte noe nytt i skapet. Hun tok med seg hjem Bioterm sin Life Plankton Essence-in-Mask – og jeg elsket den. Derfor hadde jeg ikke noe annet valg enn å skryte litt av den her, og jeg angrer litt på at jeg ikke fant den før jeg dro på sommerferie – for den virker ekstremt fuktighetsgivende på huden og kjølner den ned.

Et lite tips; ta vare på posen til dagen etterpå – så bruker du resten kvelden etter.

Du finner masken eksempelvis på Kicks.

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *