TIP OF THE DAY // SKJØNNHET

TIP OF THE DAY // SKJØNNHET

(Innlegget inneholder adlinks) Sisley sine produkter er jeg blitt veldig glad i over tid, men siden de koster en smule mer enn andre hudprodukter må de nesten være verdt det og. Derfor ble jeg solgt når jeg prøvde denne eksfolierende kremen. Den tar bort døde hudceller og huden min føles så ren og fuktig etterpå. Den brukes etter du har fjernet sminke og vasket ansiktet. Kremen skal påføres huden hvor den skal tørke et par minutter, før den skylles av mens du masserer ansiktet lett.

Dagens hudtips er derfor Sisley sin Gentle Facial Buffing Cream. Den skal passe for alle hudtyper noe som gjør meg litt glad som har sensitiv hud. Men husk å ikke skrubb ansiktet mer enn 1-2 ganger i uken, om du skrubber for mye (eks daglig) kan huden bli rød og irritert.

Copyright Boozt.com

Du finner den blant annet // Her.

<3

Follow: