POSTKORT FRA SANDDALEN

POSTKORT FRA SANDDALEN

Mot slutten av hver sommer savner jeg alltid hytten. Naturen er så grønn, frodig og vakker. Ikke minst får jeg ladet batteriene noe som er helt perfekt før oppstart av en hektisk høst. Så denne uken tok vi en liten helgetur på hytten, en av mange fremover, og på lørdagen stakk vi innom Sandalen, et lite tun i Vang for en liten dagstur. Her kan du gå turer, se på dyrene og spise deilige hjemmelagde lapper med rømme og syltetøy i en nydelig liten hytte på tunet. Det blir jo virkelig ikke mer romantisk enn det.. Det var litt småkaldt og regnet, men etter en sommer i hetebølge er egentlig det akkurat hva jeg trengte nå. Jeg fikk nesten litt smaken på høsten faktisk, så nå gleder jeg meg litt mer til kakao med krem og rutete dressjakker (men først litt til sommer takk).

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *