10 KUPP PÅ SALGET

10 KUPP PÅ SALGET

(Reklame – inneholder annonselenker) Nå er salget endelig igang (wohooo) og det er virkelig tiden for å gjøre noen gode kupp. En ting salget er spesielt godt egnet til er å få tak i plagg til en billigere penge som du likevel ville kjøpt til neste sesong. Klassiske plagg som kan brukes til alt, uansett hvilken sesong det er, og som ikke har gått av moten – som eksempelvis dyre, flotte blazere i klassisk snitt eller kåper. Noe som passer meg bra siden jeg har lovet meg selv å handle smartere fremover. Så her kommer mine 10 favoritter på salget, som jeg har lagret på favoritter i en evighet. Beklager på forhånd at det er i overkant mange blazere her…..

Og så er det bare å glede seg til høsten 😉

Copyright Boozt.com

Blazer // Her

Copyright Boozt.com

Bukse // Her

Copyright Boozt.com

 Kåpe // Her

 

Copyright Boozt.com

Veske // Her

 

Copyright Boozt.com

Blazer //Her

 

Copyright Boozt.com

Blazer // Her

 

Copyright Boozt.com

Sko // Her

 

Copyright Boozt.com

Blazer // Her

 

Copyright Boozt.com

Kåpe // Her

 

Copyright Boozt.com

Blazer // her

 

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *