PAKKEMODUS – INSPIRASJON

PAKKEMODUS – INSPIRASJON

(Reklame – inneholder annonselenker) Nå er virkelig snart ferien her og jeg har vel aldri trengt det så sårt som i år. Jeg gleder meg til vin, spekeskinke, bade hver eneste dag med minsten,  D-vitaminer og skape nydelige minner. Neste uke drar vi nemlig først til Spania for et bryllup deretter til Frankrike. Det blir kjærlighet i luften på nytt, lavender fields (hører jeg instagram kalle) og masser av hvitvin – så alt er egentlig tilrettelagt for at jeg kan trekke pusten og bare slappe helt av. Herlighet – den følelsen..

Denne gangen har jeg lovet meg selv å pakke tidlig, les ikke natten før som jeg alltid presterer å gjøre. Mest fordi jeg ikke aner hva jeg skal ha med eller hva jeg vil gå med en uke frem i tid. Jeg har egentlig alltid lurt på hvem disse velkledde damene er som alltid legger antrekkene frem dagen før (Les overmennesker).. Uansett, i år har jeg bestemt meg for å skjerpe meg og tenke plaggene litt gjennom. Heldigvis har jeg kun satt min elsk på hvitt, brunt, svart og kremhvitt, og da passer virkelig det meste sammen og sammen får jeg uendelige muligheter. Så, om du trenger litt pakkeinspirasjon i disse nyansene har jeg lagt min elsk på disse (og som i tillegg er på salg!)

 

Copyright Boozt.com

 

// Her

 

Copyright Boozt.com

// her

 

Copyright Boozt.com

// Her

 

Copyright Boozt.com

// her

 

Copyright Boozt.com

// Her

Copyright Boozt.com

// Her

Copyright Boozt.com

// her

Copyright Boozt.com

// Her

 

Copyright Boozt.com

// Her

Copyright Boozt.com

// her

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *