ITALIEN!

ITALIEN!

Herlighet, nå er det ikke mange dagene igjen til ITALIA! Et av de fineste stedene å feriere spør du meg, jeg har virkelig forelsket meg. I 2016 hadde vi en helt fantastisk tur til Roma og Amalfikysten som jeg aldri vil glemme og som jeg har lovet meg selv å dra tilbake til. Denne gangen skal vi i et bryllup litt utenfor Roma som jeg tenker vil bli en helt spesiell opplevelse. Så, har du ikke vært enten her eller der så anbefaler jeg det på det sterkeste! Virkelig. Det er så vakkert der at det slår nesten helt pusten av deg.

Mens jeg drømmer om spagetti vongole, lette kjoler, deilig vin og magiske italienere så deler jeg litt av bildene fra den forrige turen..

 


<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *