HA EN NYDELIG FERIE!

HA EN NYDELIG FERIE!

Denne helgen har jeg gledet meg lenge til, min mann har vært en lengre tur i Heimevernet og endelig blir det en helg med full familie- og kjærestetid. Idag skal vi på Bob Dylan og resten av helgen blir egentlig å tas helt på sparket, som blir god trening for en som liker å planlegge alt… Uansett, leve i nuet er vel noe vi alle må jobbe med. Så fra idag av tar jeg liksom litt ferie, så om du vil henge med videre må du mer enn gjerne gjøre det på insta, @lisbethbruvold.

Ellers, her er ukens lenker og et par anbefalinger;

Litt misunnelig på klesskapet hennes…

Sommerens beste drinker som fortjener å testes ut med gode venninner

Husk solkrem nå i juni/juli, her er mitt favorittmerke! (Faktor 50 vinner alltid)

Og ikke glem håret..

Her er ikke bare en men to artikler om sminke på stranden. Do`s and dont´s.

Og om du lurer – har jeg alltid med meg denne på tur, perfekt for huden etter en lang dag i solen. Huden blir så myk og fuktig dagen etter, men kan også brukes som maske.

Foto Stine K Nash

Så var det bare å nyte sommeren!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *