VÅRENS FINESTE VESKER

VÅRENS FINESTE VESKER

Vårens vesker synes jeg alltid er like vanskelig. Kanskje mest fordi jeg egentlig ikke er en veskeperson.. Men de senere årene har jeg lagt min elsk på naturvesker og flaks for meg er de fortsatt in haha. I fjor hadde jeg øynene mine på de fine veskene fra Cult Gaia men jeg fant ut at de ble for dyr for meg i denne omgang, så når en god venninne av meg befant seg på et marked i Marokko hvor det florerte av disse fine veskene sendt hun rett og slett en hjem til meg. Hvor nydelig er ikke det?? Noen venninner er bare så god. Uansett, jeg digget den i fjor og jeg digger den i år, og jeg digger den faktisk mer siden den er håndplukket på et marked lang, langt borte enn om jeg hadde kjøpt den her hjemme.

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

 

Men i år er det ikke bare de nydelige veskene fra Cult Gaia jeg skulle hatt flere av, jeg synes mange av veskene både er klassisk og moderne som gjør at vårens veske kan vare i lang, lang tid… Her er noen av favorittene denne våren.

BELTEVESKEN

Copyright Boozt.com

Veske fra Adax

 

DE HVITE

Copyright Boozt.com

Veske fra Calvin Klein

Copyright Boozt.com

 Veske fra Farrow

 

DEN GULE VESKEN

Copyright Boozt.com

Veske fra Baum und Pferdgarten

 

NATURFARGET

Copyright Boozt.com

Veske fra Mango

Copyright Boozt.com

Veske fra DAY

Copyright Boozt.com

Vesker fra YAS

 

DEN FARGERIKE

Copyright Boozt.com

Veske fra Malene Birger

Foto Stine K Nash

Fotot Stine K Nash

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *