TRENGER DU LITT INSPO TIL 17 MAI?

TRENGER DU LITT INSPO TIL 17 MAI?

For et par år siden så jeg en utrolig vakker dame på 17 mai. Hun var kledd i hvitt fra topp til tå. Helt siden da har jeg alltid tenkt at får jeg mulighet legger jeg bunaden bort og finner frem mine kremhvite favoritter – og når bunadsbeltet mitt tok kvelden forrige helg så benyttet jeg sjansen denne søndagen når jeg skulle i konfirmasjon, og helt ærlig synes jeg dette hadde passet rimelig perfekt til 17 mai også. Jeg hadde egentlig tenkt å lage et innlegg om kjoler som passer til 17, men vet du – jeg ville heller funnet frem et par kule bukser denne denne gangen.

Jeg håper du har hatt en nydelig helg!

  • og husk, med ny uke kommer nye muligheter! (og 17 mai – mulig den kjekkeste dagen i året! Hurra)

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *