SUNDAY MOOD

SUNDAY MOOD

Denne uken, denne helgen, denne måneden har vært helt vill – en ren maraton i å få ting gjort. Hvem føler seg utilstrekkelig?? *jeg med begge armene i været*.. Det sier vel litt når det føles naturlig å gå med blazer på en søndag, da er jeg nok for mye «på» for tiden. Så, denne uken skal jeg ta tilbake kontrollen (can I get an Amen!). Men virkelig – tvinge meg selv til å ha fokus i nuet og la mine millioner av tanker ligge igjen andre steder. For er det noe mini-me fortjener så er det jo nettopp en mor minus 25 kilo på skuldrene, og den må jeg faktisk ta ansvar for selv.

Så, imorgen hiver jeg på meg «alt ordner seg» hatten og tar uken med storm. Wish me luck!

Topp fra Zara // Blazer fra Paulina Vintage i Bergen 

Og du, ha en nydelig mandag imorgen! Og send en ekstra mandagsmelding til en som fortjener det 🙂

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *