POWER LIPS

POWER LIPS

Har du hørt om powerpose? Det er en posering som vil gi deg mer selvtillit og mestringsfølelse, noe som faktisk er funnet bevist gjennom forskning. Og jeg lover deg den funker. Det du må gjøre er å plassere hendene godt på hoften, rette opp ryggen, trekke skuldrene bak, skyte ut brystkassen og puste med magen – og si til deg selv at dette klarer du. Gjør dette gjerne før du skal noe du gruer deg til  som eksempelvis et intervju, foredrag eller før du skal ta opp noe du synes er vanskelig å snakke om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har gjort dette flere ganger – og synes selv det funker.

For noen ganger er det så enkelt som at om du tror på deg selv, vil andre tro på deg også.

Men for å introdusere alternativer til denne, power lips! haha. Noen dager blir bare bedre med røde lepper. Det vil heve ethvert antrekk og fremheve smilet ditt – vinn, vinn! Og med et fint smil kommer du lang vei. Det er jo mange leppestifter der ute og det er vanskelig å finne den riktige nyansen, mitt tips er å stikke innom eksempelvis Mac / Kicks, eller andre butikker med sminkører, og spørre noen av de som jobber der, så kan du være sikker på at de kommer med noen lekre alternativer som matcher både hudfarge og hår.

Og helt til slutt for litt inspo, selv om jeg kanskje har postet den før så har man ikke vondt av å se den igjen….

Da ønsker jeg deg en helt nydelig helg! Jeg har vært litt syk de siste dagene, så denne helgen skal jeg bare lade batteriene og prøve så godt jeg kan å ta litt vare på meg selv – selv om jeg skal innrømme at det ganske vanskelig med en toåring løpende rundt, bursdager og konfirmasjoner på løpende bånd. Jeg lurer litt på hva skjedde med mai, som før var fridager, 16 mai og champagnefrokost på 17. Noen fler som ikke var helt forberedt på mai måned??

Heldigvis tar jeg det med slående ro, jeg skal jo så klart power pose meg ut av det med en god dæsj rød laibis på 😉

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *