HA EN NYDELIG HELG!

HA EN NYDELIG HELG!

Denne helgen har jeg flere prosjekter og jeg gleder meg til å starte. Jeg skal innrede minien sitt rom og jeg har jo så klart saumfart pinterest etter inspirasjon. Så neste stop idag er Søstrene Grene, for de har utrolig mye fint til barnerommet – så da går det jo an å kjøpe litt uten at det blir helt krise for kontoen – og det er veldig gøy spør du meg. I tillegg har vi startet innredning av balkongen som jeg har lyst å gjøre til en grønn oase, for jeg ser jo så klart for meg sene sommerkvelder og vin kveld etter kveld etter kveld.. 

Men uansett – her er uken diverse jeg har kommet over som dere gjerne vil like.

Jeg ELSKER italiensk mat. Virkelig. Så når jeg kom over på denne seiren på nrk, ble jeg over gjennomsnittet giret. En blanding av reiseprogram gjennom Italia og matprogram med enkle og gode oppskrifter.

Verden i bilder..

Disse sandalene fra Zara har jeg kjøpt i to farger og de var både rimelige og superfine! Jeg er altså offisielt klar for varmere dager og det er en god følelse.

Disse karene ler jeg meg ihjel av hver.eneste.uke.

En leilighet med sjel og et fargerikt hjem!

For deg (og meg) som bor i en mindre leilighet og gjerne med barn – så kan jeg tipse om en blogg som heter www.readingmytealeaves.com. Det er en utrolig fin blogg og hun har en hel serie som heter Life in a tiny apartement som serverer mange gode tips og triks for hvordan man utnytter plassen på best mulig måte.

Og denne sangen har jeg spilt på repeat i bilen.

God helg!!

<3

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *