// FAVORITT // No 3

// FAVORITT // No 3

For noen år tilbake hadde jeg en ting for hvite skjorter, jeg hadde alle mulige forskjellige – vide, smale, rare, fine. I år har jeg lagt min elsk på svarte topper. Jeg får egentlig ikke nok, og det beste av alt er at en kan finne så mange fine nokså rimelige enten det er på nett eller butikk, i tillegg passer de så godt både hjemme og som til jobbantrekk – det er altså en god garderobeoppgradering som ikke trenger å koste så mye. Et lite tips er å kjøpe klassiske topper med en liten vri, enten den er lav i ryggen (som du kan skjule under en blazer på jobb), har vide ermer, høyhalset eller andre detaljer som gjør at den skiller seg litt ut fra de andre. Med andre ord er dette kanskje det enkleste trikset i boken for å utvide garderoben..

Og du – snart er det 17 mai! Er du klar?? Her starter vi med full frokost den 17, barnebursdag den 18 og hopper videre rett over i en navnedag til verdens skjønneste jente den 19 – mai måned altså – Det blir kaos, men det blir heldigvis et herlig kaos med nydelige mennesker!

Og du, om du trenger litt inspo til en litt annerledes barnebursdag kan jeg avsløre litt fra feiringen til min lille i helgen 🙂

<3

 

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *