ET LITE FRIMINUTT

ET LITE FRIMINUTT

Altså, røde dager i Norge må jo være noe av det beste! Selv om mai kan være kaotisk blir jo det også noen friminutt innimellom, og det er jo aldri feil. Jeg skal jobbe litt men viktigst av alt skal jeg tilbringe tid men mine to fine.

Snart er det også Italia på oss og jeg kjenner at det skal bli godt å få reist litt igjen nå, ikke minst oppleve en stor dag for så fine folk. Bryllup er jo bare helt nydelig og jeg skal ærlig innrømme at jeg er en skikkelig bryllupsnerd, det er egentlig alt ved det, kjolene, stemningen, folkene og kjærligheten. Ikke minst say yes to the dress som jeg har sett så unødvendig mange episoder av… haha.

Ha en nydelig fridag!

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *