OUTFIT INSPO

OUTFIT INSPO

Denne våren og sommeren, i år som i fjor, så bugner det over av leopardmønster og jeg.elsker.det. Jeg siklet over et fra other stories ifjor som så klart var utsolgt når jeg skulle komme meg til å bestille (som sikkert er et velkjent og irriterende fenomen for de fleste kvinner..) heldigvis fant jeg et stilig (og rimelig!) på hm trend avdelingen i år, som jeg helt fint kan innrømme ga meg en liten lykkefølelse en god dag eller to. Den lykkefølelsen vet jeg er kortvarig, men herlighet som den minner meg om barndommen. Den følelsen av å ha fått noe nytt som du visste du kunne vise frem dagen etterpå og som du kom til å like i lang, lang tid.

Uansett, dette skjørtet kommer jeg til å bruke ihjel, rett og slett fordi det kan brukes til alt mulig faktisk enten det er med hæler, sneakers, strikk eller hvite og svarte enkle skjorter eller singleter – og ikke vær redd for å bruke det med andre farger som blått og rosa, har du først gått for leopard mønster….

Og du – endelig er det onsdag! Herlighet. Mandagens stress er over og helgen nærmer seg med stormskritt. Denne helgen skal jeg drikke vin, tyte med venninner og lade batteriene – så denne helgen kan egentlig komme fort nok.

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *