PUST I BAKKEN…

PUST I BAKKEN…

Denne påsken blir for meg litt overalt. Jeg har vært i Myrkdalen, på Voss, nå er jeg i byn og om litt skal jeg ta noen dager med familien ved sjøen. Jeg elsker å ha mye å gjøre og jeg skal innrømme at jeg desverre finner på litt for mye om jeg har mye å tenke på. Derfor blir det enda viktigere for meg å presse inn noen pust i bakken innimellom alle disse kjekke besøkene og rett og slett bare gjøre de små enkle tingene som det kanskje er litt lett å glemme iblant.

Så om du trenger litt inspo så har dette stått på min liste denne uken..

Se en serie – og for min del Game of thrones – for har du ikke sett den enda så mååååå.må.må.må du se den.

Benytte det fine være og fridagene til å ta noen nydelige familiebilder – så har jeg noen i bakhånd til julekort, takkekort eller til å henge opp på veggen hjemme.

Kjøpe meg et blad eller ta frem en bok i en times tid.

Gå en lang tur med masse sjokolade i sekken <3

Ta frem engangsgrillen! (definitivt vårtegn!)

Ta bilen fatt og finne nye fine steder – kanskje en ny stamkafe

Jeg er faktisk på god vei gjennom denne listen allerede og siste gjorde jeg idag med en god venninne, noe som var balsam for sjelen! Fullstendig undervurdert å være litt turist i egen by og helt nydelig å finne en ny cafe jeg kan drømme meg bort på fremover.

Så med dette sier jeg god påske til deg! Håper den blir helt magisk!

Og husk å bruk ferien til å ta en pust i bakken (eller flere..).

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *