PÅSKENS REDNING # 2

PÅSKENS REDNING # 2

Denne påsken blir jo helt nydelig, rett og slett, solen skinner hele dagen og det er definitivt tiden for å lagre d-vitaminer i kroppen. Jeg er for øyeblikket i Myrkdalen for litt kvalitetstid med min mor og lillebror og det er virkelig starten på drømmepåsken for oss.

Men siden solen er ekstra sterk nå og huden litt ekstra blek etter vinteren så er det jo viktig å ta litt ekstra vare på den – også etter at solen er gått ned. Jeg tenkte derfor å minne dere på å ta med en nattmaske eller vanlig maske i toalettmappen om du skal på fjellet, eller til bruk i byen om du er der. Så bygger huden seg opp igjen over natten og er klar for enda en ny dag i solen. For denne uken blir det heldigvis mange slike dager.

Jeg har tidligere skrevet om deilige hjemmelagete masker her som «vinterens redning» eller «hjemmelaget ansiktsmaske for tørr hud» som du finner under «Beauty» kategorien her. Men i slengen kan jeg også anbefale Origins sin «10 Minute Mask» som er perfekt rett før du tar kvelden og «Drink Up Intensive Overnight Mask» som gjør vidunder for huden natten gjennom. Første har jeg skrevet kort om i innlegget «Skincare SOS». Maskene finner du blant annet på Kicks.

Nå går turen høyere opp på fjellet og jeg kan nesten ikke vente til å se minien min med ski på.

Og husk faktor (50)! 🙂

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *