MORSKLEMMEN

MORSKLEMMEN

Foto Stine K Nash

Jeg lurer på når vi skapte en forventing om at kvinner skulle klare alt. Absolutt alt. Vi skal ha karrierer, være kjærester, sykepleier, se bra ut, være godt trent, lage god og sunn mat til ungene, lage til store bursdagsselskap. Listen kunne fint blitt lengre og jeg tror veldig mange kjenner seg igjen i den følelsen – hvordan skal man egentlig få tid til alt? Prioriterer du hjemmet nedprioriterer du noe annet, prioriterer du karrieren setter andre spørsmålstegn ved hvorfor du ikke er mer hjemme. Vi vinner uansett ikke. Av den grunn er det så utrolig viktig at vi minner oss selv og våre venninner på at det er ikke mulig å gjøre alt samtidig.

En god venninne av meg sa til meg for et par uker siden, midt oppi veldig mye stress i livet, at nå prøver du å være hundre prosent kjæreste, hundre prosent mor og hundre prosent arbeidstaker. Det regnestykket går jo ikke opp – og da er det på tide å senke forventingene. Du gir helt sikkert en god innsats på jobb, ditt barn elsker deg uansett hvor fancy middagen er (eller ikke) og kjæresten din overlever» 

Akkurat det prøver jeg å huske når jeg blir litt overveldet. Takk Gud for gode venninner.

God påske!

Foto Stine K Nash

Foto Stine K NashFoto Stine K Nash

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *