HA EN NYDELIG HELG!

HA EN NYDELIG HELG!

Denne uken har vært en rollercoaster av en uke, for noen ganger serverer livet deg både jordbær og sitroner. Da er det godt at kontrastene noen ganger er store og en nydelig venninne får deg til å danse til Beyoncey på en mandag, på en bar, med fremmede som har med seg en diskokule i vesken. For noen ganger er det akkurat det man trenger. Heldigvis har også våren kommet for fult til Bergen denne uken, og med sol, sommer og solbriller er det bare å hive seg inn i helgen.

For det er noe med våren, det er håp i luften.

Foto Stine K Nash

Jeg håper helgen din blir helt fantastisk – husk å smil, ta frem vårklærne og ta tid til deg selv!

Foto Stine K Nash

<3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *