FEM TING DU BØR GJØRE FOR Å PRIOITERE DEG SELV

FEM TING DU BØR GJØRE FOR Å PRIOITERE DEG SELV

Altså, her er mandagens challenge, om du vil.. Jeg hadde et lite behov for å skrive dette, mest fordi jeg må bli flinkere til det selv. Vi løper vel alle fra det ene til det andre, og etter jeg fikk barn føler jeg hvertfall at tiden aldri rekker til. Jeg vinner liksom uansett ikke, enten løper jeg inn på kontoret, inn i barnehagen, i butikken.. Men jeg skal ikke klage, oppi alt kaoset koser jeg meg. MEN det betyr jo ikke at det ikke er viktig å ta tid for seg selv, uansett hvilken hverdag en har, barn eller ikke barn. Det er så mye press rundt oss til enhver tid at vi trenger å komme oss litt bort fra maset, fra telefonen, fra tven, fra kroppspress, pengepress, dårlig samvittighet. Så her er ukens utfordring – ta tid til deg selv. Som litt hjelp på veien har jeg skrevet min egen liste, som ser slik ut:

  1. Ta din egen tid. Og da mener jeg at du skal «ta» den, si «nå skal jeg bruke to timer på meg selv – hade!». Rett og slett. For er det noe vi er flink til å gjøre, så er det å glemme egentid oppi alle andre sin tid. Stikk på Cafe / fjellet / treningsstudio. Fordi du fortjener egentid rett og slett, enten det er 1,2 eller 3 timer så kan det gjøre en hel verden.

2. Legge frem antrekket dagen før. Dette er kun fordi du vil føle deg så mye bedre når du går ut av døren enn om du bare har kastet på deg noe i siste liten.

3. Unn deg en liten ansiktsmaske. De koster alt fra en 50 lapp til 150 per stykk, eller gå for en av de flere jeg hjemmelagde jeg har skrevet om her på siden.

4. Si nei. Noen ganger bør man bare si nei til avtaler og heller sitte hjemme med en skål med chips.

5. Plei vennskap som er viktig for deg og si ja til venninner som gir deg energi og overskudd. Det er få som kan få deg til å le som skikkelig gode venninner..

MANDAG! Lets go!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *