// FAVORITT // NO 2

// FAVORITT // NO 2

Fine perler går jeg aldri lei, om det er smykker, hår acessories eller hva. Så når denne våren byr på romantiske perler på motefronten blir jeg så utrolig glad og jeg har selvfølgelig klart å kapre meg et par. Jeg leitet ganske lenge etter noen på nett men fant faktisk de fineste i en butikk her i Bergen på Sletten Senter som heter «ET ROM». De har alltid har de nydeligste tingene enten det er interiør eller mote og jeg står alltid i fare for å bruke litt penger når jeg er der. Så er du i nærheten anbefaler jeg deg virkelig en tur opp i andre etasje!

Disse skal jeg hvertfall bruke ihjel hele våren og sommeren igjennom..

Ikke bare jeg som liker perler!

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *